Bahşılı Belediyesi Giysi Banka Büyük ilgi
28 Mayıs 2021 Cuma

Belediyemiz tarafından bir süre önce başlatılan GİYSİBANK Projesine  vatandaşlar tarafından gösterilen ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. İhtiyaç sahiplerini giysilerle buluşturan bu projede halihazırda yazlık kıyafetlerle devam ederken, Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin, "Kırıkkale'de bir ilke imza attık ve devam ediyoruz. Hiç kullanılmamış kıyafetleri halkımızla buluşturuyoruz. Yeni yazlık ürünleriniz geldi. Giysibankta Buluşalım. "Siz Gelin,Biz Giydirelim" ifadesini kullandı.

KIRIKKALE'DE İLK

GiysiBank olarak uygulanan çalışma kapsamında kadın, erkek ve çocuk kıyafetleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Kışlık kıyafetlerin yanı sıra yazlık kıyafetler de bulunuyor. GiysiBank'a yeni yazlık kıyafetler temin edilerek vatandaşlara giysi temini konusunda duyurular yapılmaya başladı. Kırıkkale'de ilk olan ve bir çok ile de örnek gösterilen çalışma ilçede büyük ilgi görüyor. Belediye'nin bu çalışmasından dolayı bir çok vatandaşımız çeşitli vesileler ile teşekkürlerini  Başkanımıza iletmeye devam etmektedir. Yazlık kıyafetler içinde bir çok marka ürün de bulunduğu da dikkat çekiyor.

BAHŞILI GİYSİBANK VİDEOSU İÇİN BURAYA TIKLAYIN