Gençlik Merkezi İlçemize Hayırlı Olsun
27 Mayıs 2021 Perşembe

Başkanımız Recep Zafer TEKİN'in girişimleri ve değerli katkıları ile ilçemize yeni bir sosyal tesis kazandırılmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçemiz Hüseyinonbaşı mahallesinde 1462 m2 arsa üzerinde inşaatına başlanan Gençlik Merkezimiz 480.5m2 kapalı alana sahip olacaktır.

Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak,  gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak,  gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla çeşitli çalışmalar yapan, tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri düzenleyen merkezlerdir.

Halihazırda inşaatı devam eden gençlik merkezinin Eylül 2021 yılında bitmesi planlanmaktadır.