Bahşılı'da Kireçli Suya Son
11 Kasım 2022 Cuma

Bahşılı'da Kireçli  Suya Son

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçeye bin 350 metrelik 500'lük boru kazandırdıklarını belirterek, boruların Hidayet Doğruer Mahallesine döşeneceğine bu borular sayesinde kireçli sudan haneleri kurtardıklarını söyledi.

İLÇEMİZE KAZANDIRDIK

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, yaptığı açıklamasında "Bahşılı ilçesi yaklaşık 11 tane kuyudan su sağlıyoruz.Geldiğimizden en büyük sorunlardan biri su problemiydi. Klorla dezenfekte etmeye çalışıyoruz. Biz Bahşılı Belediyesi olarak Kırıkkale su birliğini üyesiydik ama yaklaşık 14-15 yıl önce şimdi değiliz. Borular susuz kaldığı için çürümüş. 1350 metrelik 500'lük borumuz geldi. 4 Milyon lira olan bu boruları ilçemize kazandırdık.''dedi.

DESTEKLER AK PARTİNİN SAYESİNDE GELİYOR

Tekin, "2022 model borularımız ilçemize geldi. Diğer borulardan farkı dış kaplaması çok farklı bir malzeme. Bu borular bize İskenderun'dan geliyor. Artık Bahşılı'mız Kırıkkale'nin arıtılmış suyundan faydalanacaklar. Artık Bulaşık makinalarımız, çamaşır makinalarımız kireçli suya maruz kalmayacak. Hidayet Doğruer mahallesi yazlık villaların olduğu bir mahalle. Bu hizmetler AK Parti'nin destekleriyle geliyor.''dedi.