Bahşılı Belediyesi’nden ilçe sakinlerine önemli bir çağrı
19 Ekim 2022 Çarşamba

“Lütfen ilçemizi temiz tutalım”

Bahşılı Belediyesi ilçe sakinlerine önemli bir çağrıda bulundu.

ÇAĞRI YAPILDI
Belediyeden yapılan çağrıda, ilçenin daha temiz olması için atıklara dikkat edilmesi istendi ve ayrıca mobil aracın atık toplamada aktif halde kullanıldığı bildirildi. İlçe genelinde temizliğe büyük önem veren Bahşılı Belediyesi, daha temiz bir Bahşılı için çaba gösteriyor. Bu amaçla mobil araç bile kullanılıyor. Vatandaşların atıklarını gelişigüzel atmamaları ve gerektiğinde mobil aracı çağırmaları istendi.

İHBAR HATTI ARANABİLİR
Konuyla ilgili açıklama yapılarak, “Lütfen ilçemizi temiz tutalım ve bahçe atıklarını gelişi güzel atmayalım. Siz söyleyin biz Mobil toplama araçlarımız gelip alalım” bilgisi paylaşıldı. İlçe sakinlerinin 0 532 165 00 71 numaralı whatsapp ihbar hattı ve görevli personellere telefonla bu konuda ulaşabilecekleri ve atıklar konusunda yardım alabilecekleri bildirildi.